Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
családi ház
Vételár:
679.98 M Ft
Alapterület:
2 096 m²
Telekterület:
2 662 m²
Ingatlan állapota:
újszerű
Szobák száma:
9 + 2 fél
Épület szintjei:
3
Fűtés:
egyéb
Cím:
Budapest, 16. kerület, (Újmátyásföld)
 

Hivatkozási szám:
HZ350087
Megjegyzés:

Minden luxust kielégítő, több funkciós villa, mely Sashalmon, Budapest egyik kellemes kertvárosi részében, frekventált helyen, saroktelken, tengerszint felett 235 m-en helyezkedik el. Igényes kerítéssel, tuja sorral körülkerített: részben díszburkolattal, másrészt parkosított zárt kerttel rendelkezik. HZ350054-vel együtt értékesítjük: összesen 575 Millió Ft.
Megálmodója, jelenlegi tulajdonosa saját részre építtette a 90-es évek végén. Minden apró részletét úgy alkotta meg, hogy az később változtatható legyen. Megjelenésében palotához hasonlatos, a felhasznált anyagok, a kivitelezés magas minősége kivételesen jó.
A 2662 nm telken álló épület 3 szintes, szintenként 660 nm alapterületű.
Az alsó szinten jelenleg egy kertkapcsolattal rendelkező nagy lakás, garázs, autószerviznek használt csarnok, raktárak, irodák
találhatók.
A második szinten egy lakás, plusz egy garzon lakás, valamint bemutatóteremnek használt óriási helység, mely jelenleg festménygalériaként vagy tárgyalóteremként működik. Ezen kívül irodák, női és férfi WC-k helyezkednek el.
A harmadik szinten 12 db zuhanyzós-fürdőszobás vendégszoba van kis konyhával és egy helység társalgó-étkező funkcióval.
A házba 4 bejáraton lehet bejutni, 2 lépcsőház van belül; szükség esetén pl. a keleti és nyugati szárny jól szeparálható.
Az épület szerkezete: vasbeton pillérvázas monolit vasbeton gerendákkal és födémmel készült, ezért a falak bárhol kibonthatók, mivel a teherbírást a vasbeton pillérek végzik. A nyílászárók egyedileg fából készültek, a padozat kerámialap és parketta. Fűtése gázcirkóval, radiátorok és padlófűtés rendszerű. Összközműves.
Ezzel az épülettel szomszédos 765 nm telken (mely jelenleg szervesen kapcsolódik a 2662 nm telekhez) található egy 447 nm-es épület, mely együtt kerül értékesítésre. Itt került kialakításra egy rekreációs wellness komplexum: úszómedence, szauna, fürdőszoba, WC. Alatta borospince is található. Az épület további részében pici gondnoki lakrész, dolgozói fürdő és étkezőhelyiség, autómosó, valamint egy hatalmas raktárnak, műhelynek használtható terem.
A komplexum vegyes rendszere alkalmassá teszi: lakás, üzem, oktatási célok, irodaház, kereskedelmi-és rendezvényközpont, idősek háza, panzió, gyülekezeti-, sportegyesületi- és logisztikai központnak

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére